divendres, 18 de setembre del 2009

Biblioteques i el Foment de la Lectura



Perquè ens agrada llegir, perquè ens agrada trobar-nos i trobar-te, perquè ens agrada conversar i perquè ens agrada escriure, o si més no, intentar-ho . Per tot això i més, inscriu-te als Clubs de Lectura i als Tallers d’Escriptura que ofereixen les Biblioteques de Terrassa. Consulta quin Club s'adiu a les teves necessitats en el corresponent fullet informatiu ( enguany amb la coberta d’una típica placa de carrer terrassenca) i comparteix amb nosaltres la teva afició per la lectura.

dimarts, 8 de setembre del 2009

Recorda't de...

Juliol és el mes de les recomanacions lectores, a l’Agost llegim, simple però absolutament, llegim i ho fem a cor que vols, i el mes de Setembre…què passa el mes de Setembre ?
El Port dels aromes, El gran engany, El cuento numero trece, La sombra del viento, Foc Latent, La ciutat invisible, El Quinto dia, El quart Reich, Un lloc sense nom, Antes de que hiele o El nen del pijama de ratlles. Són alguns dels títols dels llibres més demanats a les llibreries durant els mesos de Setembre d’anys anteriors. Si en el seu moment te’n vas perdre algun, ara és la teva. Vine a la Biblioteca i emporta’t-el. I sinó, sàpigues que alguns d'aquests autors tornen a treure llibre durant aquest i els propers mesos del 2009.

Recorda també que, i coincidint amb la celebració de la Nit10 de Tv3, la Bctxarxa s’adhereix a la programació sociocultural de la Televisió de Catalunya i obrirà les portes de la Bibloteca Central fins la mitjanit del dia 10.