dijous, 24 de juliol del 2008

Estiu 2008

Ja tenim la primera fotografia d'aquest estiu : una vista panoràmica de gran bellesa i profunditat que simbolitza tantes coses com vulgueu imaginar.

Una estampa que ens ha fet arribar la Salut des de Suècia on hi ha anat per, entre altres coses, visitar les seves Biblioteques. I és que, som infal·libles ! la nostra falera turística-cultural-bibliotecària ( altrament dita, SCB ) no decau ni a l'estiu !
Així que, si vas de vacances i fas fotografies de biblioteques...ens les envies i les penjarem. Qui sap, potser acabem llogant un autocar per conèixer com es treballa en indrets llunyans...



dimarts, 1 de juliol del 2008

Sopar d'estiu de la Bctxarxa

El passat dijous 26 vam celebrar el sopar de benvinguda d'estiu. I jo mateixa, que hauria d'haver immortalitzat el moment, vaig deixar-me la càmara (ailàs !). La qual cosa vol dir, que les imatges preses amb el mòbil no fan justícia a la merescuda trobada, ni en qualitat ni en quantitat.
Així doncs companys bctxarxeros, espero subsanar aquest contratemps tan aviat com tingui ocasió.
Mentrestant em pregunto, perquè el Dani sempre queda tan bé a les fotos ? ( en aquesta al costat de l'Agnés, que per cert també ha quedat molt afavorida ! ).

Enfin, bones vacances a tothom !