divendres, 24 d’octubre del 2008

Temps era temps

En Serrat cantava Temps era temps quan vam sortir de l'ou.
I per recordar com erem, us deixo un parell de fotografies "Remember when"
Endevineu qui és ?
I en aquesta, els coneixeu ?
Va doncs, envieu-me una foto de quan ereu peques, així podrem cantar alló del Penso que he tingut sort de poder obrir els meus ulls aquí mentres ens deleitem amb el pas del temps.

dilluns, 13 d’octubre del 2008

Bibliotecaris mundi : la feina ben feta no té fronteres

La Generalitat de Catalunya ha engegat un debat per repensar la Biblioteca : Imagina la Biblioteca Pública del segle XXI.
En la presentació del programa el passat 20 de setembre a Barcelona, els presents van definir la biblioteca (incloent-hi el Conseller de Cultura JM. Tresserras que va intervenir vàries vegades) amb les paraules : cultural, social, activa, transversal i cooperadora ; I per tancar l'acte es va afegir l'adjectiu imprescindible.
Doncs justament per imprescindibles, des d'aquí encoratgem al personal a entusiasmar-se en alló que ens ha unit i no en el que ens desuneix i aplicar la dita que per definició, encarna la nostra professió : no té fronteres perquè té una gran tasca a fer. I té futur perquè comprometent-nos, ho farem tan bé com sabem. I sinó, mireu com en altres llocs del món n'hi ha que, amb una sabata i una espardenya fan meravelles.
La meva aportació a la definició seria : qualitat i compromís.

Fotografia enviada per Rosa Molina. Biblioteca de barri a Riberalta Bolívia (En paraules de la Rosa M. : aquestes petites biblioteques les porten l'associació de voluntaris ABOVIN, la seva tasca amb els limitats recursos de que disposen és impressionant).N'hi ha més al Flick