divendres, 20 de març del 2009

Tal com érem 8

Sabreu de qui tracta l'enigma només mirar la fotografia. Però farem tres notes de biografia per ajudar aquells qui no ho endevinin d'entrada :

1) Pensant en les seves sortides vacacionals, segur té aquests cendrers ben interioritzats en la memòria. La pista és averiguar de quin país són originals i endevinareu on li agradadava, preferentment, anar de vacances.

2) Si no us en sortiu amb el cendrer penseu en l'epoca, quan tots els bars de les platges n'eren plens d'aquesta marca d'anissette. En aquella epoca, donada la seva edat, no en prenia d'això i potser es conformava amb una Mirinda de taronja.


3) I ara de gran va ben guarnida, igual com quan era xica. Li cantarieu alló de : " tengo una muñeca vestida de azul..." ? doncs la perscançó també és de l'epoca. I per la fotografia, no ens equivocarem dient que és tota una nineta vestida.....el color no s'aprecia però igualment, el farem blau.... saps qui és ?




7 comentaris:

Anònim ha dit...

És la Rosa M. Pérez, claríssim!!!

Marc Vilallonga Grau ha dit...

Jo també voto per la Rosa Pérez!!! És clavada!!!!

;-)

Anònim ha dit...

A mi m'ha recordat l'Agnès també. Puc votar per les dues?

Maribel ha dit...

Enhorabona per la currada del "Tal com érem", el més difícil déu ser aconseguir les fotos. Aquest cop em sembla que l'anònim ja l'ha clavat.

Maribel

Maria ha dit...

Està claríssism!!!! Té la mateixa cara... no pot enganyar ningú.
Rosa Pérez!!

simo ha dit...

jo no encerto en això d'endevinar qui som els qui erem.. però sí que ho he encertat en el cas de la Gental..és igual que ara!. Aqui no ho veig molt clar però semblaria sí la Rosa Ma. Algú ens treu de dubtes??
simo :-))

Montse ha dit...

Hola Simo ! com diu la dita : "Qui calla consent" que en aquest cas, com deia la Maribel, l'Anònim ( Marta M.), el Marc i la Maria, és la Rosa Pérez. La Rosa, polivalent com sempre, a més de la Rosa M. també votava doble i hi afegia l'Agnès...que bona Rosa !
En resum : La fotografia és de la Rosa M.Pérez. Has d'estar contenta Rosa !estàs igual que de peque !! :))