diumenge, 4 d’octubre del 2009

Premis, premis i més premis...


Encetem octubre amb vestit nou -si res li escau, poseu-li blau- i per celebrar-ho us deixo un nou video a l'apartat Per veure i escoltar - ep! no us perdeu la versió de Lucy in the Sky with Diamonds de Katie Melua ni per descomptat, les adorables 9 million bycicles, Just Like Heaven i I cried for you entre altres.

Parlant de looks Blocaires aprofitarem per donar a conèixer el resultat dels Premis Bloc Catalunya 2009, un guardó al qual també hi participava la nostra antiga companya Rosa Molina amb el seu Bloc Libraries of the world. No hi ha hagut sort enguany, potser l'any vinent...ànims Rosa!
Dels guanyadors destaquem el Premi Bloc Cultura per altres Barcelones, un anecdotari ben curiós sobre Barcelona, i el Premi Bloc Lletra per Tens un racó dalt del món amb notícies sobre llibres i lectures ben al gust de tots els malalts de negre sobre blanc.
Qui sí ha tingut més sort ha estat la també nostra col·laboradora Sílvia Alcantara, conductora del Taller d'Escriptura de la Biblioteca del Districte 6 doncs ha resultat finalista amb el seu Olor de Colònia al Premi Llibreter 2009. Si encara no l'heu llegida, teniu fins el 5 de Novembre per fer-ho i acarar el veredicte.

Recordar-vos que tenim pendent una visita a les Esglésies de Sant Pere , inaugurada el 4 d'octubre com La Seu d'Ègara, de la mà de la Marta DJ.
I que una servidora en motiu del seu aniversari, enguany no us convidarà a una patata brava i refresc per evident restricció pressupostària.

There are nine million bicycles in Beijing
That's a fact,
It's a thing we can't deny
Like the fact that I will love you till I die.




2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

"Si res li escau, poseu-li blau" m'encanta, ja, ja!!! t'ha quedat ben macu!!!

Montse ha dit...

Gràcies jo mateixa ! i el teu nou Blog, per quan ?