dimarts, 17 de novembre del 2009

Més del que t'imagines


Fa uns dies vam saber el resultat dels Premis Qwerty atorgats des del programa de llibres de Barcelona TV. Sílvia Alcàntara en va resultar guardonada amb el premi al millor llibre de narrativa en català.

En la mateixa entrega, el premi al millor Best seller va ser per la trilogia Millenium de Stieg Larsson. Al fenomen literari d’ Els homes que no estimaven les dones i les seves conseqüències, ara s’hi afegeixen l’adaptació al cinema (estrena de la 3ª part l’any 2010) una sèrie de televisió de sis capítols, un documental i un llibre.

Les Biblioteques també ens hem sumat al fenomen Larsson, i talment el rècord de vendes nòrdic amb els seus seguidors, a partir d’avui, després d’una aturada de serveis general a tota la província de Barcelona, estrenem un nou programa informàtic anomenat Millenium que farà les delícies de tots els nostres usuaris : més documents en préstec (15 en paper i 15 audiovisuals ), més dies de préstec per a tots els documents ( 30 dies ), més interacció amb el catàleg i la biblioteca, més possibilitats de gestió per les vostres lectures, músiques i pel·lícules. Tot això i més, molt més, al mateix preu de sempre.
Això sí, la generositat de préstec serà equivalent en rigorositat a l'hora d'aplicar sancions per retards en la devolució dels documents.

Tot és a punt. En aquest moment d’impasse m’ha vingut al cap les imatges del primer dia de rebaixes de gener. Ens passarà igual a les Biblioteques ?
Mentrestant, bromes apart, abans no ens familiaritzem amb el nou programa, recordem tots plegats les virtuts cardinals : Prudència, Templança, Fortalesa i Justícia.
(*) el significat del signe Kanji

1 comentari:

Mon ha dit...

I el premi Querty al millor Àlbum il·lustrat per a Crida ben fort, Estela! el van venir a explicar El Follet Barbut i la Laura, de la Fundació Vicky Bernadet, el divendres passat a la bd2 ;-)