diumenge, 29 de novembre del 2009

Canvi, cambio, change, exchange, welschel

Aquest darrers mesos les Biblioteques de Terrassa també han viscut canvis pel que fa personal. Maria Gental ha passat a la direcció adjunta de la Biblioteca Central, un ajut indiscutible per a la Montse Busquet. La direcció de la Biblioteca del Districte 2 ara està a càrrec de Montse Llovera i els seu lloc l’ocupa en Marc Vilallonga.

Canvis i moviments que amb les reduccions i baixes per maternitat (actualment tres), canvis d’horaris de personal de tardes a matins o la cobertura de la plaça de Bibliotecàri de tarda de la Bct, entre altres moviments ja consolidats, han afectat tota la Bct xarxa (i els que vindran a conseqüència de les jubilacions i les maternitats).

A Vapor Badia de Sabadell, la direcció també ha canviat i ara està a càrrec de Ferran Burguillos, conegut per haver estat professor a la UB i director de la Biblioteca del Ateneu de Barcelona.

Bones notícies per a tots aquells que entomen el nou càrrec amb il·lusió, i per la resta, un motiu per celebrar la seva alegria. Per això, el passat octubre vam quedar per fer una mica de xerinol·la i repartir felicitacions.


1 comentari:

Trufete ha dit...

Et falta en italià! Cambiamenti!!! Felicitats a tot aquell que ha pujat un esglaonet!