dilluns, 20 d’abril del 2009

Quinze són quinze

Voleu oferir l'hora sense esperar que us la demanin ? Encarregueu a l'òptic unes ulleres amb rellotge incorporat. El cadenat de la vostra bicicleta, amb tant de radi a la roda, es fa de difícil accés? sol·liciteu al manyà una clau que tingui la ziga-zaga corresponent.
Aquests i d'altres Objectes Impossibles han estat catalogats per Jacques Carelman en el seu repositòri fantàstic. I és que, hi ha res impossible ?

Aquest repte (impossible o no) és el que es plantegen els participants de OpenRubik2009 que tindrà lloc a la ciutat de Terrassa el 24-25 d'abril. L'objectiu és assolir rècords en totes o en les màximes categories possibles per fer i desfer el cub que, especialment els anys 80, va revolucionar el concepte puzle i fou patentat amb el nom del seu inventor. Mentrestant, amb la gentilesa de l'organització, la Bd6 farem una petita exposició de Cubs perquè vinguis a fer un tastet del que es considera com a "Cub màgic" i encara compte amb molts seguidors arreu del món.
Aquesta setmana també celebrarem Sant Jordi. En la mesura que ho permeti la feina, anirem a voltar entre paradetes de llibres, espigues i flors, o simplement, ens deixarem portar per una de les celebracions més boniques que marca la tradició.
Per festejar-ho, la Bd6 oferirà "Els Narradors de la Nit" divendres 24 d'abril a les 21:30 amb relats mitològics de totes les cultures i tradicions a càrrec de Jordina Biosca. Entrada gratuïta.
I amb el mateix ànim festiu, aquest 23 d'abril, la bct xarxa us regalarem un punt de llibre per poder marcar amb dolcesa allà on deixeu la lectura d'aquest preciós enginy romàntic anomenat, llibre.